Carme Autònoma
L’endemà mateix ja vaig començar a percebre canvis.

Fa un parell de mesos vaig rebre una sessió gratuïta de Coaching Quàntic a càrrec d’en Sergi. Estava en un moment molt crític, d’aquells en què et sents encallat i no saps com desfer el nus, o enfocar la situació d’una altra manera. D’entrada, les breus indicacions que em va donar en Sergi al principi de la sessió –amb molt de saber fer i molta connexió–, ja em van ajudar a veure clar, de manera gairebé instantània i sense haver d’explicar res, quin era el motiu principal del problema que volia resoldre –motiu que, curiosament, no era el que jo em pensava fins llavors! L’endemà mateix ja vaig començar a percebre canvis en la situació que havia posat com a tema a resoldre. És com si s’hagués fet un clic en algun lloc i tot plegat s’estigués reconduint i enfocant d’una manera nova, molt més harmònica i amb molta naturalitat. Amb el pas dels dies (i encara ara), vaig poder comprovar que realment hi havia hagut un gir important cap a millor després d’aquella brevíssima sessió. (CPO).

coaching barcelona te ayuda a descubrir tu potencial

Transformació de la percepció de tu mateix

En primer lloc, hi ha molts coachs que son molt professionals i poden ser-te de gran ajuda.

Qualsevol procés de coaching és cosa de dues persones. El coach s’ha de sentir còmode amb tu. Personalment tinc dos criteris per seleccionar els clients (veure més endavant). Si encaixes amb ells, ja tenim el 50% de la equació resolta. L’altre 50% depèn del que busquis. Potser t’ajudarà a decidir si saps algo més de mi com a coach professional: El més important és que veig el coaching com l’art de portar-te al teu cor. No conec coaching més potent que aprendre a conectar amb el teu interior.

Loading...

Per portar-te al teu cor utilitzo diferents tècniques de coaching, però sobretot utilitzo la sintonia amb el meu propi interior.

Veig la Vida com un Misteri i sé que el millor coach està en el cor (intuïció) de cadascú. Un amic coach em va dir una vegada que feia "coaching del Ser" i m'inspira anar cap aquesta direcció.

Veig el meu client com un genet a les espatlles d'un gran elefant. El genet és el seu intelecte (atenció conscient), i l'elefant representen les seves emocions (processos inconscients). Utilitzo el coaching co-actiu i el clean coaching per ajudar al genet i a l'elefant a estar alineats. També utilitzo el coaching quàntic  per ajudar al client a alterar la percepció de la seva realitat (ni genet, ni elefant; una identitat "sorpresa"). És així com recuperem la Confiança en Ser nosaltres mateixos.

Faig coaching per passió, no per pressió. És a dir, puc viure materialment sense fer coaching. Estic casat i tinc dos fills que son una benedicció.
No es tracta que perdem el temps. Si en la primera sessió de prova sents que no t'emportes res o que no encaixem, no pagues. Aquest és el meu compromís.

 

T’he parlat d’alguns elements que poden fer aquest coaching especial. Aquí pots descobrir una mica més sobre el meu perfil i els dos criteris que tinc per seleccionar un client