Per què Aquí?

Gemma Fernández Infermera
Mai m’ho hagués pensat que pensaria com penso ara i com actuo.

Tothom hauria de fer coaching, no només aquelles persones que tenen alguna cosa que els frena per viure. A més que ets una persona que transmet molta pau i confiança des del minut 1’, tens la capacitat de trobar ràpid els punts febles i saber reconduir-los i fer veure des d’una altra banda. Amb tu, després d’una sessió veus la llum tant a prop i veus la “vida” amb un altre perspectiva, s’aprèn a veure les coses de diverses formes. El que m’emporto és una seguretat en mi mateixa increïble i saber que sóc capaç de fer qualsevol cosa que em proposi per mi mateixa.


Cristian Ballester Advocat
De les sessions amb tu me’n porto una idea important: sortir de la zona de confort!!!!!!.

És basic sortir del teus límits, i és evident que això implica esforços de diferent índole, imprescindibles per seguir progressant. El més important és haver identificat el meu ego/pensament per poder relacionar-m’hi. I també, como no, haver deixat de fumar!!

 

Per estar segur que aquí tindràs la millor experiència de coaching selecciono amb qui treballo (no treballo amb tothom).

Abans de començar amb mi, necessito entendre què busques i quin compromís tens per aconseguir-ho (contesta aquestes preguntes sisplau). I per mi el compromís equival estar disposat a sortir fora de la teva zona de confort, a arriscar-te a fer petits passos en noves i desconegudes direccions.

Puc dir-te que quan faig una sessió, sempre aprenc alguna cosa del coaching. I si no acabo la sessió amb aquesta sensació, em plantejo seriament si sóc el millor coach per tu. I normalment aprenc quan surto fora de la meva zona de confort i el meu client s’atreveix a fer el mateix.

Mar Milán Coach profesional
Lo que me encanta de tu coaching es que profundizas en el Ser de la persona.

Haces que contacte con mi ser más espiritual y emocional. Sergi, para mi ha sido un proceso muy importante, he hecho clic en muchas cosas que necesitaba para poder crecer. No dudes que seguiremos el proceso de mi crecimiento, para mi es y ha sido más importante de lo que he mostrado. Gracias Sergi.

En un post vaig comentar les tres diferències principals de coachingbarcelona.cat respecte altres coachs.

I com a punts de menor importància:

 La Natura ens ajuda a conectar amb la nostra part autèntica i amb la intuïció. El 100% dels problemes que creiem que tenim son degut a una desconexió amb el nostre Ser Interior. Per reconectar-hi, ajuda molt el contacte amb la Natura i els elements (aire, aigua, terra, foc i éter o prana). No és el mateix fer coaching en una oficina on el que t'envolta és el plàstic i els cables, que a Cel obert envoltat de xiprès i muntanyes. A més a més, l'espai és un element psico-actiu en el clean coaching (és a dir, utilitzo l'espai per ajudar-te a accedir al teu inconscient).
Einstein deia que si només tingués 60 minuts per salvar el món, dedicaria 59 minuts a definir el problema i 1 minut a trobar la solució.

És un "plus" important saber identificar quin és el teu Talent i quina Lliçó necessites aprendre per treure el teu potencial, així com què s'interposa en el teu camí per aconseguir-ho.

Vols incrementar la confiança i autoestima, perdre pes, trobar feina, tenir relacions màgiques, eliminar mals hàbits, treballar amb algo que t'apassioni o aprendre a gestionar millor el teu temps? Voler-ho està molt bé, però si no comprens quin és el teu Talent natural i quin és el teu Aprenentatge vital (la Lliçó), trobaràs més dificultats en el teu camí de les que son necessàries.

Una dificultat o problema no és més que una senyal d'atenció en el teu camí per fer-te donar compte dels teus recursos (Talent) i d'allò que és important que Aprenguis i desenvolupis. Ara pots començar a entendre què t'estan dient aquestes senyals i per tant pots començar a caminar per la vida d'una manera més fluida i contenta.

Abans d'estudiar coaching (a dues escoles molt diferents) vaig estudiar empresarials a ESADE, i després vaig fer un màster en Finances a la Pompeu Fabra. He treballat en diverses empreses, entre elles una empresa de Capital Risc. Conec la realitat empresarial, i m'agrada veure que cada vegada hi ha més empreses que es comprometen a servir a la Societat i al Planeta. Ep! que si els directius fossin coaches, "otro gallo cantaría"!
T'ajudarà a tenir claretat i compromís el fet d'estar més alineat amb el teu propi inconscient (elefant) i amb la teva intuïció (cor). El lloc que he escollit per fer coaching (a la Natura) també ajuda a conectar amb la teva part autèntica i la intuïció. Amb el coaching et mantindré enfocat en allò que t'inspira i per fer que els canvis siguin profunds, també m'encarregaré de que et mantinguis motivat fora de la teva zona de confort o seguretat. Es allà on es produeix la transformació, i l'avanç és real. Aprendre a navegar per mars desconeguts és més fàcil amb l'ajuda d'un coach.
Nico Molina Empresari i director d'empresa
He adquirit més confiança i seguretat en mi mateix.

Gràcies per poder fer-me preguntes i poder serenar-me davant els problemes sabent que jo no sóc la meva ment.  Ara puc veure’m des de fora d’una manera objectiva.  És molt enriquidor.