FAQ

Rosa Ama de casa

Gracias Sergi por haber caminado a mi lado.

Quiero agradecer públicamente estas semanas que has caminado a mi lado, y con tu ayuda he conocido como amar mas mi cuerpo como controlar mas mi mente y como fortalecer mi espíritu. Ha sido un paseo muy gratificante y en el que me has dejado los instrumentos necesarios para que mi cuerpo se mantenga en mi peso ideal sin tener que hacer ninguna dieta, solo AMARLO. Sigue haciendo esto se que ayudaras a muchas personas como lo has hecho conmigo. Muchas gracias por caminar a mi lado y un fuerte abrazo (de los de oso)


1. A on faig coaching, quan i per què?

He fet coaching en oficines, en cafeteries, en halls d’hotels, en espais públics, i també per telèfon. Al final he vist que la millor experiència pel meu client es dona a la Natura i fora del seu horari laboral habitual. També he tingut els meus coachs (presencials i per telèfon). El que més m’ha fet créixer va ser un coach que el tenia a 1.137 km (sí, havía d’agafar un avió).

El éxito es dependiente del esfuerzo. Sófocles.

He vist que els clients son capaços de sintonitzar més fàcilment amb allò que és important per ells si fem el coaching fora del seu espai habitual (Barcelona) i a cel obert (“the sky is the limit”) amb la Natura.

la comodidad es enemiga de la libertad

Si inverteixes en tu, fes-ho al 100%.

necesitas espacio para crecer

L’Espai i el contacte amb la Naturalesa estimulen la Transformació. Per a CRÉIXER has de sortir fora de la teva zona de confort!

La Naturalesa t’ajuda a conectar amb la teva autenticitat, i fer coaching a 20-25 minuts de Barcelona i a primera hora del matí del dissabte o diumenge o a última hora (abans que es pongui el sol) entre setmana, t’obliga a a sortir fora de la teva zona de confort i t’ajuda a centrar-te en allò que per a tu és important. A més a més, el Clean Coaching (no el Co-active Coaching) utilitza l’espai d’una manera especial per mobilitzar el teu inconscient (“l’Elefant”). L’espai on fem coaching permet treballar a uns nivells de profunditat difícils d’arribar-hi en un espai tancat. A més a mes, permet utilitzar metàfores especials que ens fan conectar amb el més profund de nosaltres (com li va passar a un client mentre caminàvem per un camí de pedres…).

La comoditat no és sempre el millor camí quan es tracta de CRÉIXER. Tanmateix, dit això, puc fer coaching a Barcelona en un espai tancat a partir de la segona sessió. La primera sessió vull que experimentis en espai obert (sinó no sabries mai el que t’estàs perdent).

[slider_ads id=3]

2. Per què et centres en clients que estan compromesos amb el seu creixement?

La meva missió és contribuir a un món millor impulsant el coaching que fins ara estava a l’abast d’uns pocs.

El coaching en general es coneix molt poc, i sovint la poca gent que coneix la paraula, té un concepte equivocat (el coaching no és consultoria, ni formació, ni mentoring, ni teràpia -veure “com funciona el coaching“). Les poques persones que han tingut el privilegi d’experimentar el coaching son generalment directius de grans empreses com Movistar, BBVA, la Caixa, Abertis, Applus, Bayer, Borges, Novartis, Sanitas, Seat, Amadeus, Indra, etc. I els preus que es paguen per una sessió de coaching oscilen els 250 euros de mitja, inasequibles per la majoria de persones.

La meva missió és oferir coaching de qualitat (Co-Active Coaching™ i Clean Coaching) a persones que poden tenir un impacte positiu en la societat. I per això cal un compromís amb el seu propi creixement o evolució.

3. Què és “Donar Direcció”?

La combinació del Coaching Co-Actiu amb el Clean Coaching és especialment útil per recuperar la Confiança amb un mateix i impulsar al client en la seva direcció més correcta. Facilito que la persona conecti amb la seva sabiduria interna, ajudo a veure-hi amb claredat i dono energia per a que encamini la seva vida cap allà on ell creu més convenient. Normalment aquest impuls que reb el client és “intern”. Es tracta d’un procés energètic intens i ràpid; és com arrancar un cotxe que estava parat o com  “desatascar” un cotxe que circulava en cercles.

Molts clients “saben” cap a on volen dirigir la seva vida, però se senten encallats o bloquejats i necessiten una emptenta per posar-se en funcionament. N’hi ha que no saben trobar la seva direcció, i el coaching els facilita trobar-la i començar a fer el primer pas. En qualsevol dels dos casos, estem “Donant Direcció”.

Hi ha clients tanmateix que tenen clar cap a on volen anar i estan flluint pel seu camí. El que volen és l’acompanyament d’un coach que els serveixi per prendre consciència d’oportunitats o de noves perspectives; el recolzament d’algú que els faci caminar més depressa o amb més plenitud. Aquí ja no parlem de “Donar Direcció” sinó “d’Acompanyar i Estimular”, i et recomano que llegeixis el punt 4.

4. Què passa si no necessito “direcció” sinó simplement acompanyament?

No hi ha cap problema, forma part de la competència d’un coach acompanyar-te part del teu camí. Ja no parlem d’un servei enfocat a “impulsar la teva vida en la millor direcció” sinó més aviat a “acompanyar-te, donar-te suport o estimular-te en el teu camí o en la teva direcció”, i ja no es tracta d’un coaching tan intens. És el que sol necessitar algú que ha acabat un procés de 3-5 sessions de coaching intens.

5. Quantes sessions recomanes com a mínim?

El coaching és un procés d’aprenentatge i d’accions concretes. De la mateixa manera que si fas un tractament homeopàtic necessites prendre’t la homeopatia durant un temps, normalment els “fruits” del procés de coaching es recullen al cap d’unes sessions de treball. Depenent del cas, normalment calen entre 3 i 5 sessions per fer que l’aprenentatge tingui un impacte profund i vegis “resultats”.

La freqüència recomanable és d’una sessió cada dos o tres setmanes, però en qualsevol cas, el número de sessions necessàries i la freqüència és decisió del client i no del coach.

I en cas que sentis que has acabat el procés de coaching i et quedin sessions per consumir, pots transferir-les (regalar-les) a algú de la teva confiança (qui hauria de consumir-les en un plaç de 3 mesos).

Dani Programador

Te agradezco mucho tu punto de vista sobre mí y mi proceso.

No recordaba mis palabras en el cuestionario, y aunque lo escribí no hace mucho, me cuesta recordar la sensación de estar perdido y me parece algo muy muy lejano 🙂 Al final entiendo que la vida es un camino de aprendizaje y que siempre van a haber dudas, situaciones que no sabes cómo enfocar, etc., pero siento que voy dando pasos en la buena dirección y que me voy completando.

 

6. Què passa en la primera sessió d’un procés de coaching?

Normalment durant la primera sessió fem coaching i sentem les bases per al teu procés de coaching i definim què és prioritari treballar.

Una clienta pot buscar fer coaching perquè vol millorar la seva carrera professional, però a l’analitzar la seva Vida en conjunt, podem adonar-nos que hi ha altres àrees de la seva vida que pateixen una mancança important i que impacten negativament en la seva carrera. Per tant, al definir un pla de millora en alguna d’aquestes àrees – com pot ser la familiar – la clienta no només resol un altre aspecte important de la seva vida, sinó que facilita la millora en la seva vida professional.

En la primera sessió també descobrim quin son els teus principals valors i talents naturals. Detectar els valors i talents és important doncs t’ajudarà a avançar posteriorment a aconseguir els teus objectius.

La primera sessió és doncs la base sobre la qual construirem un coaching eficaç.

 

7. Per què baixes el preu a partir de la 6ena sessió?

El coaching és un procés acumulatiu; és a dir, que a mesura que s’estreta la relació coach-client-coaching, al client li resulta més fàcil avançar i aprendre per si mateix. La figura del coach es converteix en algú amb qui pots confiar, algú que et coneix i que facilita la presa de decisions aportant la objectivitat necessaria que és el millor per tu. És per aquest motiu que a  partir de la 6ena sessió cobro 40 euros/sessió.