Grandes personas compartiendo su experiencia

M’emporto diferents aprenentatges que he aplicat des del primer dia i que m’estan sent molt útils pel canvi que estava buscant en mi.
El què més m’ha agradat és haver après tantes coses amb tant poc temps en un ambient agradable, envoltats de natura, i també m’ha agradat el seguiment per mail entre sessió i sessió, m’ha estat de gran ajuda.
Ester Pujol

El meu abans era el d’una persona que es deixava emportar. Ara estic en el moment de treballar per guiar jo la meva vida. Em quedo amb la idea de que tot el què puc fer, només depèn de mi mateix.
Ismael López Santana

Abans em pesava l’ànima i la ment em maltractava. Ara flueixo amb la vida i m’estimo més. He entès que la felicitat només depèn de mi mateixa i per això he de cuidar ment i l’esperit.
Clàudia Muñoz

Tenia moltes capes, com una màscara de pell endurirà. Ara em sento més lleugera i em deixo sentir emocions. M’has obert la porta que va cap al meu cor i m’he adonat que estic plena de coses bones i de dolentes. Que puc treballar-les amb les eines que m’has ensenyat. El que més m’ha agradat es poder estimar-me i donar-me la oportunitat de viure els meus sentiments conscientment.
Cristina Serra

En un moment difícil, m’has ajudat a creure amb mi i a veure les coses des d’una altra perspectiva. M’has fet pensar i reflexionar constantment perquè jo mateix pugui trobar les meves respostes ara que ja no tindré la teva ajuda, i m’has donat eines per afrontar aquest llarg camí amb molts ganes i amb molta il·lusió, només per això t’estaré sempre molt agraït. Trobo que s’ha fet molt curt.
Adrià Carreras

El meu abans era un puzzle de mil peces tot desmuntat sense manual d’instruccions ni guia de muntatge. Però el meu ara, desprès de les sessions de coaching, es pot representar amb el mateix puzzle ja mig muntat, tot i adonant-me que hi havia un excès de peces totalment innecessàries per a construir-lo. I lo que és més important, que les peces sempre han estat en mi, nomès calia analitzar-les i donar-li el valor que realment tenien. Així que gràcies, gràcies i gràcies per ajudar-me a obrir la porta a la llum i la claror.
Marta Fernández

Ja no estic en la mateixa pàgina… he descobert la importància del món interior i com impacta en altres aspectes de la meva vida, sobretot la professional. He estat conscient dels bloquejos interiors que no hem permitien avançar i he descobert la importància del treball interior com a metodologia per arrivar a conseguir la felicitat.
Sílvia Vela

El principal que m’emporto és la importància de treballar en mi mateixa. Quan vaig començar estava frustrada, ho veia tot negre i no em sentia amb forces per res, i ara em veig amb més energia i he entès que la realitat continua sent com és, però el que la canvia és la manera con tu l’enfoquis i et plantegis la teva vida. He aconseguit estar millor amb mi mateixa, tenir més força, més confiança, més energia, que evidentment és el primer pas.
Alexandra Prats

He entès que hi ha quelcom més i que no haig de deixar de creure, que haig de confiar en mi i en l’Univers. Que haig d’abraçar la foscor i dialogar amb les veus que boicotegen per ser més lliure. Obrir les portes de la por, per sortir una vegada i una altre de les “zones de confort” i així a l’èxit intern. M’emporto eines, pautes i pistes, per continuar avançant, creixent i vibrar la millor versió de mi mateixa. Esperança, llum, amor i llibertat.
Marta Robles

No estic sol en el camí cap a la felicitat. Hi ha un CENTRE que em protegeix i mira pel meu bé. Dintre de les meves prioritats, es troba en la meva ment el treball de l’espiritualitat. Qualsevol pensament o emoció, ja sigui positiva o negativa, és una simple projecció inventada del meu cervell. No serveix basar el teu progrés en el passat o el futur que vindrà, doncs distorsiona el més important: el PRESENT. És curiós que es digui present, doncs per mi és un regal que em fa Déu cada dia. Tinc plena consciència del bé que faig als altres quan estic bé amb mi mateix, així doncs vull repartir amor a qui m’envolta perquè em retroalimenta i em fa ser millor.
Eric Prats

Qui mira cap endins, desperta. He canviat les lents per les quals miro la vida. He deixat de ser una víctima i he après a estimar-me a mi mateix, i això és només el començament! He comprès que qualsevol canvi extern comença per un intern, ja que si hi ha alguna cosa de la teva vida que no t’agrada és perquè has de canviar algun hàbit o creença que desconeixes.
Albert

M’emporto unes eines molt útils que faré servir per aumentar la meva confiança i seguretat en mi mateixa. M’emporto més del que m’imaginava, ara és qüestió de seguir posant en pràctica el que he après. Des del primer moment em vaig sentir molt còmoda amb tu, generes molta confiança i en el meu cas vas fer que jo mateixa descubrís el meu potencial. Ara en sóc més conscient i estic preparada per afrontar nous reptes a la meva vida. Moltíssimes gràcies Sergi per acompanyar-me en aquesta experiència, doncs has fet que en lloc d’escollir un camí ple de curves agafés una dreçera directa a l’èxit!
Lola Vall

Antes no entendía el malestar y el nerviosismo y ahora entiendo la importancia del perdón, y tengo las ideas más claras. Estoy más entero y despejado con amor y luz. Conectar con mi interior ha sido muy bueno para mí. He aprendido a meditar y me he dado cuenta de cosas importantes con las sesiones. He aprendido a disfrutar del momento.
Pedro Marín

Reflexionar conmigo mismo. Me llevo más de lo que me plantee en el inicio. Muy recomendable; es algo para aprender y luego cada uno valora qué cosas seguir o poner en práctica.
David Soto

He aprendido que ser honesta es positivo para mí y me hace sentir íntegra. Y, sobretodo, a vivir con la realidad que tengo aceptándola tal y como es. Me hubiese gustado iniciar un nuevo proyecto vital. Pero sé que no era el momento. Es una terapia absolutamente diferente a lo habitual. En la que con trabajo, enseguida captas donde está el quid de la cuestión. Y tú mismo, con la guía de Sergi, consigues iniciar un nuevo proceso y cambio de hábitos.
Belén Sampayo

Sergi acumula muchos años de experiencia tratando con muchos clientes. En poco tiempo llegará a conocerte mejor que tu mismo. El sabe que decirte y que preguntarte, escúchale, y empezarás a caminar. He aprendido que debo dejar de pensar en como me gustaría que fueran las cosas y aceptar como son ahora. Que las mejores respuestas son las que yo mismo me puedo dar. Que puedo y debo tener fe en todo puede y va a salir bien. La última sesión fue muy intensa, me ayudaste a conocerme a mi mismo un poquito más. Después de aquella experiencia pienso que una de las cosas que necesito para mejorar en este momento es conocerme mejor. Eso me ayudaría a tomar buenas decisiones en la vida.
Miguel Narváez

Sóc una persona diferent a la persona del principi del procès. Que això sigui bo o dolent, ja es un canvi a la vida que per mi és admirable. Abans era una persona molt poruga o desconfiada de mi mateix. Ara soc algú capaç de veure amb més perspectiva les coses, encara hem queda un llarga camí però estic en la direcció que considero correcta.
Marc Ràfols

Abans hi havia negror, tancament por i paralització. Ara esperança, acció, contemplació i amor. He après que s’ha de seguir amb força, confiança, amor i amb el mantra jo puc. El que més m’ha agradat ha estat anar coronant coses que semblaven impossibles.
Marc Gallego

Abans era una noia insegura, que es trobava bloquejada, amb negativitat a sobre i amb la sensació d’haver vist passar els anys de la seva vida com a una mera espectadora. Actualment, després del meu procés de coaching, puc dir que he agafat les regnes de la meva vida i he trobat el camí pel qual seguir, de manera segura i sent jo mateixa. El més important que me’n porto és la seguretat i confiança que he guanyat en mi mateixa i tot gràcies a haver conegut al meu “sabotejador”. M’emporto més del que hagués imaginat que m’enduria.
Mireia Segura

Abans necessitava l’amor de tothom, l’aprovació, i tenia poca autoestima. Ara he après a valorar-me més a mi mateixa. Has estat una molt bona experiencia
Julie Santa Marina van Oudheusden

M’emporto un sentiment se pau amb mi mateix i tranquilitat amb el món. Gràcies per ajudar-me a experimentar la transformació dels meus sentiments.
Alexis Latorre

He après una altra manera d’entendre i de veure la vida, els altres i, sobre tot, a mi mateix. M’agradaria haver-me anat sabent relacionar-me millor amb mi mateix i els meus sentiments, pero soc concient que es treball que haig de fer jo mateix i que requereix temps.
KIM Garrido

Abans era una persona una mica egolatra i ara algú més obert de ment. Gràcies per ajudar-me a descobrir la meditació.
Josep Domènech

Lo més important per a mi ha estat veure i ENTENDRE la conexió real que tenim entre el nostre cos, la nostra ment i la nostra ànima. Gràcies per ajudar-me a conectar amb la meva ánima (part espiritual), veure-ho d’una manera clara; aquesta part de nosaltres que NO TÉ CAP EXPLICACIÓ racional. I posar per escrit els components de la meva missió i posarla en perspectiva: sense grans utopíes, sense visions màgiques, sino de manera real, pràctica i positiva.
Jesús Albero

Em sento molt millor amb mi mateixa i amb la vida. Més motivada. Ha estat una experiencia nova, enriquidora.
Mar Martín

M’emporto un canvi de perspectiva. El coaching m’ha donat eines per desvincular-me d’emocions i pensaments desencoratjadors. Dic ‘desvincular’ perquè no me n’he desfet. Però ja no són els protagonistes de la meva vida (si més no quan me n’adono). I això obre un ventall enorme de possibilitats. En Sergi m’ha ensenyat les eines per identificar aquestes emocions, reconèixer-les i continuar endavant. El millor de tot és que ho ha fet a través de preguntes senzilles, exercicis simples. Crec que és gràcies a aquesta simplicitat que les tinc presents al meu dia a dia. Que tots els exercicis fossin simples i que els pugui fer jo al meu dia a dia també ha estat molt important.
Bruna Roma

Per mi el coaching ha estat un viatge cap el meu interior. El més important és que he d’aprendre a confiar més en la vida,i donar-me compte de la importància de treballar l´interior.
Montse Lloret

Ha estat una experiència diferent; les eines que he après a fer servir són molt potents i útils. El més important que m’emporto és aprendre a obrir la teva mirada a la vida, que no tot és fosc, que hi han eines per poder veure les coses d’un altre manera.
Raul

M’emporto coherència amb mi mateixa: posar en acció els meus pensaments, de manera realista i efectiva. M’has captat i comprès de manera global, molt més enllà de les paraules que expressava. M’has escoltat de manera atenta i m’has donant grans consells quan així es requeria. M’has proposat reptes per posar-me en acció. M’he sentit molt acompanyada durant tot el procés, m’ha estat més fàcil arriscar i sortir de la zona de confort. M’has ajudat a connectar amb la meva essència i amb el coratge per fer els canvis necessaris per manifestar-la. També a confiar en que els somnis són possibles, tot depèn de mi.
Berta Iglesias

El meu objectiu del coaching , era que jo volia brillar a la vida! I ho estic aconseguint pero el mes important es q a part d brillar,m’he pogut trobar amb mi mateixa i he après a escoltar-me! Quan entres en una aspiral de mals pensaments, d’angoixes, de preocupacions, de menysprear-te, de no trobar sentit a res…en fi, et trobes en un pou i no pots veure la llum, has de pensar que tots portem una llum dins nostre i que si tu vols l’acabaras treient i acabaràs brillant ,pero nomes si tu vols! Aixo es el que m’ha ajudat en Sergi: a brillar!
Montse Miranda

Me llevo una sensación de satisfacción conmigo misma porque puedo ver lo que necesito en cada momento para estar bien. He profundizado mucho y he encontrado la respuesta a mis preguntas. Mi experiencia ha consistido en buscar en lo más profundo de mi y encontrarme. Que más se puede pedir en la vida!
Elena Díaz

He aprendido diferentes y positivos caminos,hasta entonces desconocidos. Creo que me llevo suficientes herramientas. Ha sido una experiencia muy constructiva,encontrar no uno sino diferentes rumbos para liberar inseguridades y conseguir autoestima. Ha sido un placer haberte conocido.
Milagros Fernández

Me llevo la conciencia de mi fuerza interior. Merece la pena y gracias por trabajar en profundidad.
Juanjo Dallarés

He aprendido que todo está en nuestro interior. Que debemos dar amor a lo que nos incomoda,nos afea o nos disgusta. Que nuestro destino lo hacemos nosotros día a dia: con esfuerzo,humildad y amor…..mucho amor y todo eso esta en el interior de nuestros corazones.
Juan Alejo