Grandes Personas satisfechas con los resultados

Te presento algunos de los testimonios 🙂

Marta Fernández

Has passat a formar part del meu Hall of fame de persones que per un motiu o un altre han inspirat la meva vida i han afegit motivació i felicitat. El meu abans era un puzle de mil peces tot desmuntat sense manual d’instruccions ni guia de muntatge. Però el meu ara, després de les sessions de coaching, es pot representar amb el mateix puzzle ja mig muntat, tot i adonant-me que hi havia un excés de peces totalment innecessàries per a construir-lo. I el que és més important, que les peces sempre han estat en mi, només calia analitzar-les i donar-li el valor que realment tenien. Així que gràcies, gràcies i gràcies per ajudar-me a obrir la porta a la llum i la claror.

Marc Cornejo

Sergi, me has hecho preguntas que me han abierto el corazón, me han removido por dentro y han despertado mi consciencia de una forma brutal. Lo más significativo es que nunca me has dicho qué debía hacer y te has ahorrado de darme ningún consejo.

Ester Pujol

Agraïr-te a tu tota l’ajuda i les tècniques que m’has ensenyat. M”han sigut fonamentals. Jo estava en un moment molt delicat abans de conèixe’t, amb la clara sensació que estava anant cap a la deriva. Després de les sessions de coaching tinc la sensació que he tornat a agafar el timo. El què més m’ha agradat és haver après tantes coses amb tant poc temps en un ambient agradable, envoltats de natura, i també m’ha agradat el seguiment per mail entre sessió i sessió,m’ha sigut de gran ajuda.

He conectat amb la meva ànima (part espiritual), aquesta part de nosaltres que NO TÉ CAP EXPLICACIÓ racional. I he posat per escrit els components de la meva missió sense grans utopíes, sense visions màgiques, però de manera real, pràctica i positiva. Chus

Directivo

He aprendido que ser honesta es positivo para mí y me hace sentir íntegra. Y, sobretodo, a vivir con la realidad que tengo aceptándola tal y como es. Es una terapia absolutamente diferente a lo habitual.

Belén Sampayo

Mom of a girl & boy

Lo que me encanta de tu coaching es que profundizas en el Ser de la persona. Haces que contacte con mi ser más espiritual y emocional. Sergi, para mi ha sido un proceso muy importante, he hecho clic en muchas cosas que necesitaba para poder crecer. No dudes que seguiremos el proceso de mi crecimiento, para mi es y ha sido más importante de lo que he mostrado. Gracias Sergi.

Mar

Coach profesional

He après a obrir la mirada a la vida, i veig que no tot és fosc. Les eines que he après a fer servir són molt potents i útils i amb una mica d’esforç y seguint uns bons pasos puc aconseguir el que em proposi!

Raúl Cañes

Autónomo

Montse

Moltes gràcies per tot. En tot el procés he tingut la sensació de que t’ho has treballat tot molt. Ha estat un procés molt interessant, molt diferent del que m’imaginava i m’he adonat de moltes coses. El que més m’ha agradat són els deures que havia de fer entre sessió i sessió, m’ha servit molt per agafar conciència del que passava

Gemma Fernández

Nunca que hubiera imaginado que pensaría como ahora pienso y actúo. Además que eres una persona que transmite mucha paz y confianza desde el minuto 1′,  tienes la capacidad de encontrar rápido los puntos débiles y sabes reconducirlos y poderlos ver desde otra perspectiva. Contigo, después de una sesión ves la luz tan cerca y ves la vida desde otra perspectiva, aprendes a ver las cosas de distintas maneras. Lo que me llevo es una seguridad en mí misma increíble, y saber que soy capaz de hacer cualquier cosas que me proponga.

Bruna Roma

El coaching m’ha donat eines per desvincular-me d’emocions i pensaments desencoratjadors. Dic ‘desvincular’ perquè no me n’he desfet. Però ja no són els protagonistes de la meva vida (si més no quan me n’adono). I això obre un ventall enorme de possibilitats. En Sergi m’ha ensenyat les eines per identificar aquestes emocions, reconèixer-les i continuar endavant. El millor de tot és que ho ha fet a través de preguntes senzilles, exercicis simples. Crec que és gràcies a aquesta simplicitat que les tinc presents al meu dia a dia.

He aconseguit estar millor amb mi mateixa, tenir més força, més confiança, més energia. Quan vaig començar estava frustrada, ho veia tot negre i no em sentia amb forces per res, i ara em veig amb més energia i he entès que la realitat continua sent com és, però el que la canvia és la manera con tu l’enfoquis i et plantegis la teva vida.

Alexandra Prats

Socia Fundadora de MKT Digital

Ha sido una experiencia muy constructiva, he encontrado no uno sino diferentes rumbos para liberar inseguridades y conseguir autoestima. Ha sido un placer haberte conocido. Un abrazo.

Milagros Fernández

Auxiliar de clínica

Gracias por mostrarme el lugar donde nace el arcoiris…has sido un magnífico guía y me has acompañado en esta sacudida emocional y en esta mirada al corazón…me has aportado comprensión, positivismo y he reconectado con mi parte más esencial…toda una experiencia tot plegat!!!

Teresa Fernández

Cuidadora de personas

Lo tengo en mis manos todo para dar el salto al cambio que quiero en mi vida, cambio q empieza a notarse…..pero hay que ser constante y dar pasos firmes, sin desaliento y sin permitir que mi ego siga dominándome. He aprendido que todo está en mi interior y que debo dar amor a lo que me incomoda, me afea o me disgusta.

Joan Alejo

Gerente de tienda

Quim Garrido

Gràcies per compartir els teus coneixements amb mi i per ajudar-me a tirar endevant veient la vida i els altres des d’una altra perspectiva, diferent a la meva habitual i amb més amor. Les passejades pel parc han estat d’un gran valor moral, espiritual, personal, etc. Ha valgut la pena. Moltes gràcies per tot.

Josep Domènech

El que he fet m’ha ajudat i m’està ajudant molt. El que m’ha funcionat molt és parlar amb algú que té una visió molt diferent a mi i m’emporto una experiència molt bona. Ja no estic dins el pou però encara hem costa obrir els ulls davant un món tant lluminós com el que tinc davant; encara m’enlluerno però m’agrada respirar un aire diferent això hem dona forces per tirar endavant, i també he après que tinc algú sempre a prop meu amb qui es pot parlar del que sigui i com sigui.

Clàudia Muñoz

M’he adonat com em boicoteja la meva ment, i des de llavors em deixo guiar mes pel cor i la intuïció. La visió de la vida m’ha canviat totalment i he entès que la felicitat només depèn de mi mateixa…

Siempre le estaré agradecido a Sergi por haberme ayudado a descubrir quién soy. Todavía no sé como todo fue tan fácil y evidente. Surgió de mi interior. Estaba latente en mi y no era capaz de verlo. Albert Campí

Consultor d'empreses

M’has captat i comprès de manera global, molt més enllà de les paraules que expressava.

M’has escoltat de manera atenta i m’has donant grans consells quan així es requeria. M’has proposat reptes per posar-me en acció. M’he sentit molt acompanyada durant tot el procés, m’ha estat més fàcil arriscar i sortir de la zona de confort. M’has ajudat a connectar amb la meva essència i amb el coratge per fer els canvis necessaris per manifestar-la. També a confiar en que els somnis són possibles, tot depèn de mi. Berta Iglesias

Música i coaching

M’emporto més del que m’imaginava.

Des del primer moment em vaig sentir molt còmoda amb tu, generes molta confiança i en el meu cas vas fer que jo mateixa descubrís el meu potencial. Ara en sóc més conscient i estic preparada per afrontar nous reptes a la meva vida. Moltíssimes gràcies Sergi per acompanyar-me en aquesta experiència, doncs has fet que en lloc d’escollir un camí ple de curves agafés una dreçera directa a l’èxit! Lola Vall

Secretària

Ara tinc eines per superar els obstacles que m’he creat jo mateixa

És un procés que flueix de manera molt natural, els exemples i tècniques que explica et fan obrir els ulls sobre el que et preocupa i quan les poses a la pràctica veus que funcionen i sembla tot molt més fàcil, això et dóna forces i et fa ser valent per fer passos que fins aleshores creies que no series capaç de fer. El fet que et vagi enviant e-mails cada dia també reconforta molt i ajuda en el procés. Mireia Martin

Administrativa

Kike

Faltan Estrellas para valorar.

Gracias Sergi, Ha sido el comienzo de un gran viaje, el del crecimiento interior. Con Sergi he aprendido que las respuestas están dentro nosotros, tan sólo necesitamos un guía, alguien que nos ayude a buscar y encontrar dentro de nosotros. Cuando estaba totalmente perdido ves una luz, al principio ves sólo un punto, un punto de referencia, después esa luz se acerca e ilumina el camino, finalmente se acerca más y eres capaz de ver todo lo que te rodea. Un gran abrazo!!

Dani

Te agradezco mucho tu punto de vista sobre mí y mi proceso.

No recordaba mis palabras en el cuestionario, y aunque lo escribí no hace mucho, me cuesta recordar la sensación de estar perdido y me parece algo muy muy lejano. Al final entiendo que la vida es un camino de aprendizaje y que siempre van a haber dudas, situaciones que no sabes cómo enfocar, etc., pero siento que voy dando pasos en la buena dirección y que me voy completando.

Elena Díaz

Que más se puede pedir en la vida!

Mi experiencia ha consistido en buscar en lo más profundo de mi y encontrarme. Me llevo una sensación de satisfacción conmigo misma porque puedo ver lo que necesito en cada momento para estar bien.

Esperança, amor i llibertat.

He après que hi ha quelcom més i que no haig de deixar de creure, que haig de confiar en mi i en l’Univers. Que haig d’abraçar la foscor i dialogar amb les veus que em boicotegen per ser més lliure. He d’obrir les portes de la por per sortir una vegada i una altre de les “zones de confort” i així a l’èxit intern. M’emporto moltes eines, pautes i pistes per continuar avançant, creixent i vibrar la millor versió de mi mateixa. Esperança i llum. Marta Robles

Actriu

Ha sido un cambio completo de creencias y expectativas.

Recomiendo Coaching Barcelona .CAT. El coaching con Sergi ha sido un camino hacia la tranquilidad y libertad. Vivía pendiente de lo que comía y de la hora de comer. Ahora me siento más responsable y elijo comer lo que me sienta bien. Además he perdido 4 kilos. Paqui

Terapeuta y consteladora

Gracias por ayudarme a descubrir y estar conmigo.

En la vida a veces ocurren cosas que no nos gustaría que pasaran y que nos tambalean y desequilibran durante mucho tiempo. El coaching con Sergi me ha despertado y me ha guiado con una sana curiosidad a mirar dentro de mi y a conocerme mejor, a través de la reflexión y la comprensión he podido descubrir que hay cosas que si puedo cambiar para ajustarlas a mis intereses y otras que simplemente tengo que aceptar. Me has dado mucha paz, muchas gracias por ello. Mari Luz

Coach profesional

Gracias Sergi por haber caminado a mi lado.

Quiero agradecer públicamente estas semanas que has caminado a mi lado, y con tu ayuda he conocido como amar mas mi cuerpo como controlar mas mi mente y como fortalecer mi espíritu. Ha sido un paseo muy gratificante y en el que me has dejado los instrumentos necesarios para que mi cuerpo se mantenga en mi peso ideal sin tener que hacer ninguna dieta, solo AMARLO. Sigue haciendo esto se que ayudaras a muchas personas como lo has hecho conmigo. Muchas gracias por caminar a mi lado y un fuerte abrazo (de los de oso). Rosa

Ama de casa

Montse

Només et puc dir que moltes gràcies per tot!

El meu objectiu del coaching era que jo volia brillar a la vida! I ho estic aconseguint però el més important és que a part de brillar,m’he pogut trobar amb mi mateixa i he après a escoltar-me!! Sessió a sessió no m’ho semblava tan! És ara quan ho veig tot molt clar. T’estic molt agraïda!!

Raúl

Mi día a día a cambiado totalmente.

Tras la sesión que tuvimos, mi día a día a cambiado totalmente. Ahora estoy 100% dedicado a mis frentes abiertos, cosa que antes no hacía.

Gemma

M’emporto la lliçó d’escoltar-me més a mi mateixa.

El procès de coaching amb el Sergi ha estat una experiencia fantástica! La recomenaria a tothom qui necessiti un coach o identificar les fonts de les seves inquietuts. El Sergi t’obre el camí a la reflexió perquè vegis més clarament allò que entreveus!

La última sesión fue muy intensa; me ayudaste a conocerme a mi mismo un poquito más.

Estoy notando cambios en mi manera de ver el mundo. Te lo agradezco. Ahora mismo me siento algo extraño por que no puedo evitar sentir tristeza al despedirme de ti. Espero que nos volvamos a ver algún día Miguel Narváez

Líder de equipos

Me llevo más de lo que me planteé en el inicio

He aprendido a reflexionar conmigo mismo; muy recomendable. David Soto

Emprendedor

Qui mira cap endins, desperta

He canviat les lents per les quals miro la vida. He deixat de ser una víctima i he après a estimar-me a mi mateix, i això és només el començament! He comprès que qualsevol canvi extern comença per un intern, ja que si hi ha alguna cosa de la teva vida que no t’agrada és perquè has de canviar algun hàbit o creença que desconeixes. Albert

Estudiant

Me ha dado seguridad y convicción en mis propias fortalezas y me ha aportado una visión distinta de las cosas.

Lo más importante que me llevo del proceso es saber que cualquier aspecto de la vida lo podemos ver desde muchos puntos de vista distintos y, lo más importante, que puedo sacar partido de cualquier situación o vivencia, de tal forma que se convierta en una ayuda en mi camino en lugar de en una carga que soportar el resto de mi vida. El coaching me ha ayudado a tomar conciencia de comportamientos que tenía automatizados que resultaban paralizadores para mi desarrollo personal. Me ha permitido encontrar mis fortalezas internas y a poner en práctica algunos “trucos” que me ayudan a tomar decisiones y a confiar en ellas. También me ha permitido averiguar qué es lo que quiero y necesito para mi desarrollo personal y a ver que no hay nada de malo en ser como soy. Lo más importante que he encontrado ha sido fuerza para seguir el camino que yo misma me marqué. Olaya

Directiva

Eric Prats

No estic sol en el camí cap a la felicitat

M’emporto saber que qualsevol pensament o emoció, ja sigui positiva o negativa, és una simple projecció inventada del meu cervell. I que no serveix basar el meu progrés en el passat o el futur que vindrà, doncs distorsiona el més important: el PRESENT. És curiós que es digui present, doncs per mi és un regal que em fa Déu cada dia.

Adrià Carreras

Trobo que s’ha fet molt curt

En un moment difícil, m’has ajudat a creure amb mi i a veure les coses des d’una altra perspectiva. M’has fet pensar i reflexionar constantment perquè jo mateix pugui trobar les meves respostes ara que ja no tindré la teva ajuda, i m’has donat eines per afrontar aquest llarg camí amb molts ganes i amb molta il·lusió, només per això t’estaré sempre molt agraït.

Mireia Segura

He guanyat seguretat i confiança en mi mateixa

M’emporto molt més del que hagués imaginat que m’enduria. Abans era una noia super insegura, que es trobava bloquejada, amb molta negativitat a sobre i amb la sensació d’haver vist passar els anys de la seva vida com a una mera espectadora. Actualment, després del meu procés de coaching, puc dir que per primer cop, conscientment, he agafat les regnes de la meva vida i he trobat el camí pel qual seguir, de manera segura i sent jo mateixa. I sé que això no s’acaba aquí, aquest procés només ha fet que començar….

Todas las personas que han tenido éxito conmigo tienen 1 cosa en común

Su perseverancia en implementar pequeños cambios. Estaban abiertos al proceso de coaching y se han mostrado comprometidos con sus nuevos objetivos.

Coach desde el año

TÉCNICAS DE CRECIMIENTO PERSONAL

ESTILOS DE COACHING

MAX. SESIONES NECESARIAS (MEDIA)

Contacta

Lugar: en Sant Cugat del Vallès (a 20 minutos del centro de BCN si vienes con los FFGG) y en Barcelona (menor disponibilidad)

Whatsapp: +34 637 347 642

Email: [email protected]

Horario: Entre semana por las tardes o fines de semana (mañanas o tardes).

Conviértete en la persona que más te inspire.

mi forma de decir gracias y hasta pronto

Que todas las bendiciones del Cielo recaigan sobre ti y sobre tu familia. Que el Amor, la Paz y la Dicha broten de ti y se reflejen en tu presencia, en tu mirada, en tus pensamientos, palabras y acciones. Y que tu Felicidad ilumine tu vida y contagie a todos cuantos piensen en ti, te vean o te nombren.